Stanley & Livingstone
Voeg toe:

Romantische Strasse route kaart

€ 10,50

Kaart van de route van de Romantische Strasse, de beroemdste toeristische autoroute door Duitsland van Wurzburg naar Schloss Neuschwanstein, het sprookjeskasteel van de Beierse koning Ludwig. Het is een route met een rijke historie die al begon in de Romeinse tijd. De steden en stadjes op de route ontwikkelden zich tot bloeiende handelssteden door de eeuwen heen en dat is nog steeds te zien aan de grote hoeveelheid kerken, gebouwen en kunstschatten, middeleeuwse kastelen en burchten, mooie marktpleinen en vakwerkhuizen. Deze geplastificeerde wegenkaart toont de route en beschrijft de belangrijkste bezienswaardigheden. De kaart bevat een centrumkaartje van Wurzburg en  Augsburg en wat praktische tips, o.a. voor kinderen. Flexi map Romantische Strasse.

Klik hier voor meer reisgidsen landkaarten Duitsland

Met Vrij Zoeken in de rechterbalk kunt u zoeken op een specifieker zoekopdracht, zoals op stad of streek, wandelen of fietsen, soort gids etc.

wegenkaart, autokaart, landkaart, routekaart Romantische Strasse, Duitsland, Beieren, Midden-Duitsland, Zuid-Duitsland, road map Germany,Reisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • ISBN: 9783899443004
  • Schaal 1:300.000
  • Uitvoering: geplastificeerd

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Copyright © 2003-2018 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart