Stanley & Livingstone
Voeg toe:

St. Jacobs Fietsroute 2

€ 22,95

De Sint Jacobs fietsroute is een pelgrimsroute naar Santiago de Compostela op de fiets. De fietsroute wordt beschreven in drie gidsen; deel 1, 2 en 3.†Dit tweede deel gaat van Tours naar de PyreneeŽn. De route brengt de fietser over 650 km door bossen, wijnstreken en bezienswaardige steden, langs dromerige dorpen en hoogtepunten van de romaanse bouwkunst totaan de voet van de Pyreneeen. De alternatieve pelgrimsroute langs de duinenkust is ook terug beschreven hetgeen een rondtocht mogelijk maakt. Het is ook een suggestie voor een fietsvakantie met kinderen in Frankrijk. De ringband bevat de complete informatie om de route te fietsen; een uitvoerige routebeschrijving, kaartmateriaal, hoogteprofielen, overnachtingsadressen en beschrijving van bezienswaardigheden langs de route. St. Jacobsfietsroute deel 2: Tours - Pyreneeen en terug. 2018


De hele Santiago fietsroute plannen. Om een idee te geven.

Totale afstand 2500 km. Bij een afstand van gemiddeld 65 km per dag kom je dan uit op 38 fietsdagen. Santiago fietsroute deel 1 Haarlem - Tours 860 km 10 fiets dagen. Santiago fietsroute deel 2 Tours - PyreneeŽn 650 km 14 fietsdagen. Santiago fietsroute deel 3 PyreneeŽn - Santiago 1020 km 14 fietsdagen. We gaan hier uit van gemiddeld zo'n 5 uur fietsen per dag. Plan ook een aantal rustdagen in.

Op dit kaartje ziet u het traject van de St. Jacobs fietsroute deel†2 inclusief het alternatieve traject voor een eventuele rondtour en het punt waar hij aansluit op de route Langs Oude Wegen.

Sint Jacobs Fietsroute deel 2, Sint Jacobsfietsroute, St Jacobsfietsroute, †

Deel 3 bekijken en bestellen kan† hier: St Jacobs fietsroute deel 3
Deel 1 bekijken en bestellen kan† hier: St Jacobs fietsroute deel 1

Fietsroutes FIS Europa

Op dit kaartje ziet u de diverse fietsroutes in deze streek. 1,2 en 3†zijn de delen van†de St Jacobs fietsroute, 4 en 5 Langs Oude Wegen, 6 en 7 De Groene Weg naar de Middellandse Zee, 8 is de Van Gogh Route, 9 Groene Valleien fietsroute, 10. Normandie-Bretagne route , 11 de Kastelen aan de Loire -fietsroute, 13 Midden-Frankrijk route en 14 Katharen -Baskenroute.

Wij hebben ze allemaal in voorraad. Kom langs om de diverse fietsroutes te bekijken en tot een keuze te komen.

pelgrimsroute, pelgrimswegen, pelgrim op de fiets, fietsen door Europa met het fietsweb, fietsroutes FIS, Europafietsers,† Santiago de Compostela, Santiago de CompostellaReisboekhandel Stanley & Livingstone
Schoolstraat 21 Den Haag
Kom langs!


  • Model: op de fiets naar Santiago
  • ISBN: 9789064558344
  • St. Jacobs Fietsroute 2
  • Schrijver: Clemens Sweerman
  • Subtitle: Tours - PyreneeŽn
  • Uitgever: Pirola
  • Uitvoering: ringband
  • Nieuwste editie: ja
  • Taal: Nederlands

Bookmark and ShareKlanten die dit artikel kochten, kozen ook....


Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart