Stanley & Livingstone

Algemene informatie

Bij de Reisgids Winkel Stanley & Livingstone kunt u alles vinden over iedere plek op de aardbol; landkaarten, reisgidsen, reisverhalen, wandelgidsen, fietsgidsen, atlassen, taalgidsjes, wegenatlassen, stadsplattegronden, noem maar op. Het staat allemaal per land gerangschikt in onze winkel in het hartje van Den Haag.
Als reisgidsenwinkel zijn we voortdurend bezig met wat er aan toeristisch materiaal is en wat er gaat verschijnen. U heeft bij ons echt keus. Vrijwel alle gidsen van de vele uitgevers uit binnen-en buitenland staan bij ons op de plank. Dat maakt het mogelijk de reisgidsen met elkaar te vergelijken. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk zien welke reisgids het meest recent is of welke reisgids het beste bij u past. Omdat wij intensief bezig zijn met ons vak kennen wij alle producten door en door. Bovendien staan we geheel onafhankelijk tegenover het aanbod; we zijn niet gelieerd aan welke uitgever dan ook. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor een goed advies over de verschillende kaarten en gidsen en helpen wij u graag bij het maken van een keuze.  
Door de enorme hoeveelheid boeken en kaarten, en omdat er dagelijks nieuwe titels en nieuwe edities binnen komen, is het onmogelijk om ons assortiment ook volledig in de webwinkel aan te bieden. Daarom staat op de site slechts een presentatie van ons aanbod. Als u ons belt kunnen we u adviseren. We versturen ook boeken en kaarten. Maar het allerleukste is natuurlijk langskomen in onze echte winkel. Want, als u daar de reiskriebels niet krijgt........

Terug


Copyright © 2003-2020 Vicus eBusiness Solutions bv Powered by Zen Cart